Treceți la conținutul principal

Cum să îți faci tenul fericit



„Frumusețea e o scrisoare de recomandare pe care natură o dă favoriților ei.” — Voltaire 
  
  
  
 Pornind de la această idee, vreau să vă spun că orice om este frumos în felul său, orice persoană trebuie să aibă grijă de caracteresticile fizice, însă și de cele interioare. Pentru a fi un om frumos, trebuie să nu uiți să fi și bun, iar eu am crescut într-o familie unde aceste două aspecte sunt esențiale. 
  
  
  
 Mamă îmi spune până și în ziua de astăzi că trebuie să am tenul îngrijit, părul curat, hainele călcate și "să îmi văd de treburile mele", adică să nu fac rău nimănui și să încerc să am un comportament care să nu deranjeze pe cei din jurul meu.  
  
  
  
 Însă de când eram mică am fost fascinată de ceva: mama mereu se  trezește mai devreme, înainte de a pleca la serviciu și își repetă ritualul de frumusețe. Nu înțelegeam pe atunci ce e de făcut și de ce trebuie să te trezești așa devreme, în loc să te trezești, să te îmbraci și să pleci, după ce faci repede un duș. Mai târziu am înțeles. Mama, de când o știu, tine la frumusețea ei naturală și începea să folosească din cremele ei magice, apoi își aplică un machiaj ușor, de zi. Îmi spune că nu trebuie să aplici un machiaj strident, ci atât cât să te simți bine în pielea ta, sau chiar deloc, te dai cu puțină cremă pe față pentru protejare și ți-ai început ziua. 
  
  
  
 Mă uitam prin cremele ei și văd constant că de atâția ani nu lipsesc cremele de la Gerovital și am întrebat-o dacă sunt chiar atât de bune. Mi-a răspuns că a regăsit performanță pe toată linia și i s-a părut că cel mai bun doctor estetician, fără a fi nevoie de operații este Gerovital-Doctor în frumusețe, de asemenea, întotdeauna a fost de părere că trebuie să susținem tot ce este românesc, motiv pentru care încă a rămas fidelă companiei Farmec. Pe lângă asta, să vă spun un secret, după ani și ani, Doina încă există la noi în casă. Parcă este un membru al familiei. Când o întrebam la ce e bună Doină, pe vremea când încă nu începusem să mă machiez, îmi spunea că e bună la orice. Mai târziu am aflat că este cel mai bun demachiant.  
  
  
  
 Acum că v-am introdus în lumea Farmec și sper că sunteți la fel de fermecați, vreau să vă mai aduc o veste: și bărbații se pot bucura de produsul 100% românesc, pentru că a apărut noua gamă de cosmetice pentru bărbați-Gerovital Men. 
  
  
  
 Având în vedere că suntem o familie unde fiecare arată mult mai tânăr față de vârstă pe care o are, acum am adus farmecul și printre produsele tatălui meu și pe lângă spuma de ras Gerovital H3 Men și loțiunea după ras Gerovital H3 Men, de curând am observat un produs pe care i l-am făcut cadou: Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men.  
  
  

  
 Se uită tati așa mirat la cutie și mă întreabă: 
  
  
  
-Mă, fata lu' tata, ce mi-ai cumpărat tu aici? Iar ai dat banii pe proștii? 
  
  
  
-Nu, tati. Uite serul asta o să îți facă pielea mai netedă și îți diminuează din efectele pe care le are bărbieritul zilnic asupra tenului, mai mult de atât, ai nevoie doar de 10 zile că să vezi diferența. 
  
  
  
 Tăți, nefiind un om ușor de convins, dar vrând să arate mereu că un flăcău, a zis că o să îi dea o șansă. 
  
  
  
 O să așteptăm 10 zile și să vedem dacă această gamă pentru bărbați este la fel de bună precum gamă produselor pentru femei. 

#GerovitalMen #PerformantaGerovitalMen. 

Articol scris pentru Spring SuperBlog2019.

sursa foto: weheartit

Comentarii

  1. Chiar sunt curioasa de rezultate. Ar trebui sa ii cumpar si eu gama sotului meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eva, chiar si eu sunt curioasa daca am dat banii pe prostii sau nu :)))

      Ștergere
  2. Atunci când îmi beau cafeaua o vizizez pe "fata cu cafea" şi mă delectez cu articole frumoase. Acest articol este foarte simpatic şi m-a binedispus împreună cu o cafea bună.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce amuzant ai scris in ultima parte. Imi place articolul si faptul ca inca se folosesc in Romania produsele de calitate romanesti. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, imi place sa sustin brand-urile romanesti. Multumesc! Te pup!

      Ștergere
  4. Și eu aș fi curioasă de rezultate :) nu de alta, dar al meu e cam greu de convins și chiar are nevoie de o cremă de față (are un ten foarte uscat).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-i c-o sa arate ca un pustan de 18 ani :)))) O sa-l convingi! :)))

      Ștergere
  5. In ultimul timp am auzit numai lucruri bune despre aceste produse, insa nu pot spune ca le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai incercat, chiar si sampon si mi se par foarte ok produsele.

      Ștergere
  6. Super! Să ne spui ce părere si-a favut tatăl tău. Si eu sunt fana gerovital si cred ca ii voi cumpara si soțului gama.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a plăcut foarte mult că eroul poveștii a fost tatăl tău ❤
    Produsele de la Farmec sunt cu adevărat de calitate. Chiar merită achiziționate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curioasa de rezultat. Să ne spui părerea. Mi-a plăcut articolul tău, simpatic. Am citit o poveste frumoasă de familie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragut e articolul.. mi-a placut mult!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am un ritual de dimineata, chiar daca in prezent stau acasa, fetita mea se uita la mine de fiecare data. Cat despre produsele destinate domnilor din viata noastra, mi se par foarte bune, sotul meu se intelege bine cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, peste cativa ani poate va scrie si ea despre tine, hehe :D

      Ștergere
  11. Intr-adevar, produsele Gerovital sunt de multi ani pe piata, si mama mea le foloseste inca de cand eram eu micuta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu tot de la mama am invatat. Tata si bunicul meau aveau fiecare in casa TAR. Mama il folosea la cateva zile sa se stearga pe fata cu el. Nici eu nu am inteles. Acum cand imi cumpar ceva imi intreb sotul daca vrea si el un produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si isi doreste? :))) Greu cu barbatii sa stie sa aleaga astfel de produse! :)))

      Ștergere
  13. Ai dreptate:)) Doina parca ar fi membra familiei. Si eu am aceeasi amintiri din copilarie. Mult succes in competitie

    RăspundețiȘtergere
  14. Familianoastra este fan Gerovital. De trei generatii toate femeile folosesc produsele.
    Felicitari pentru articol!!! Tatal tau e un simpatic. Acum vad cu cine semeni :-)))Imi aduce aminte de tata, doar ca eu nu am cum sa-i mai cumpar gama Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma buucur ca brandurile romanesti acapereaza clienti autohtoni.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tin minte ca si eu vedem la mama acelasi lucru. Avea ea ritualul ei, tot cu produse de la Gerovital. ❤️

    RăspundețiȘtergere
  17. Am aflat cu ce imi rasfat sotul la urmatoarele cumparaturi :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Vreau sa ii fac cadou si eu sotului, aceste fiole, si barbatii au nevoie de ingrijire, dar tot femeile trebuie sa le aleaga produsele cele mai potrivite.

    RăspundețiȘtergere
  19. O gama foarte interesanta! Nu am auzit de ea pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  20. Si in casa noastra exista Doina la loc de cinste. De cand am vazut produsele pentru barbati de la Gerovital ma tenteaza sa i le cumpar sotului meu, dar nu stiu cat de convingatoare pot fi in a le si utiliza.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ceva foarte fain. Eu aplic de doua ori pe saptamana iaurt simplu. Il pun pe un pad demachiant si imi tamponez fata cu el. Las iaurtul vreo 3 sau 5 minute, in functie de rabdarea mea, apoi imi clatesc fata cu apa calduta. Tenul meu este catifelat si pare mai luminos. Mereu cumpar un iaurt mare pentru mancat si unul pe post de... cosmetica. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!