Treceți la conținutul principal

Vrei Roaming? N-avem!



Bine v-am regăsit dragilor!
 
 
 
 După cum bine știți din articolele anterioare, îmi place să mă plimb și totodată să fac poze sau să îmi fac poze. Oricum ar fi, mie-mi convine!
 
 
 
 Și-așa că am pornit săptămâna trecută într-o aventură, un city-break pe care l-am primit cadou de ziua mea. Probabil unul din cele mai frumoase cadouri de până acum.
 
 
 
 În acest articol aș vrea să vă povestesc de ce spun că am pornit într-o aventură și să luați aminte să nu faceți ca mine, eu fiind o persoană cu capul în nori, nu foarte organizată și destul de visătoare. 
 
 
 
 Așadar, mi-am făcut bagajele, ne-am urcat în avion, am aterizat, scoatem telefoanele de pe mod Avion și așteptăm să revină rețeaua și tot așteptăm... și așteptăm. Nimic. Mă conectez la wifi-ul din aeroport, încep să mă interesez ce se întâmplă, care este motivul pentru care nu îmi revine rețeaua.
 
 
 
 Ei bine, am uitat să îmi activez roaming-ul. Da, da, știu, puteți să râdeți. Pe moment mie nu îmi venea să râd, ci îmi doream să beau o cafea bună și să îmi treacă starea aia de semi-nervi pe care o aveam.
 
 
 
 Mai departe o rog pe Roberta să sune la Orange și să verifice exact care este situația. Sună ea frumușel și aflu că de fapt abonamentul meu este un abonament exclusiv național (Orange Me 11) și asta pentru că am optat să îmi iau și telefon de la ei, mi-au schimbat abonamentul și cumva de aceea nu am posibilă opțiunea de roaming. I-au spus că dacă vreau activă această opțiune, trebuie să îmi schimb abonamentul cu un abonament de 15 EUR și atunci când voi reveni în țară să dezactivez acest abonament, să mă întorc la cel inițial de 11 EUR.
 
 
 
 CE!??!!? De ce?? De ce să ne scărpinăm cu mâna stânga pe partea dreaptă?
 
 
 
 În fine, agitată fiind, accept această idee, însă acum vine distracția și mai mare. Roberta nu poate activa în locul meu și trebuie ca eu să sun DE PE NR-UL meu, să pot activa, fiindcă eu sunt titular și nimeni altcineva nu poate face asta în locul meu. Păi bine măi, Orange, cum pot eu să sun, dacă eu sunt în afara țării și nu am rețea?!?!?!? De ce credeați că vă sună fata asta, doar pentru că mi-era lene mie să vorbesc cu voi?? Zic, hai să căutăm altă variantă. Mi s-a oferit varianta să trimit poză de pe buletinul meu și al mei într-un e-mail și să îmi dau acceptul că ea să poată modifica abonamentul.
 
 
 
 Aștept o jumătate de oră, aștept o oră, aștept 2 ore. 
 
 
 
 Nimic! Nici un răspuns!
 
 
 
 Două zile mai târziu primesc răspuns de la Orange.
 
 
 
 Dacă vreau că ea să facă această modificare în locul meu, trebuie să le transmit atașat e-mail-ului o împuternicire legală.
 
 
 
 Foarte bine, Orange, foarte bine! M-am descurcat și fără rețea timp de 3 zile, este ok.
 
 
 
 Vă mulțumesc pentru nimic.
 
 
 
 Să-mi fie învățătura de minte și învățați și voi din asta, dacă plecati pe undeva, sunați înainte și vedeți ce opțiuni aveți, dacă vă puteți activă roaming-ul, să nu stați prin aeroport, să încercați să găsiți o soluție.
 
 
 
 Sper că v-ați distrat pe seama acestei povești, care este în totalitate reală și sunt curioasă dacă voi ați trecut printr-un episod de genul ăsta.
 
 
 
 xo!

Comentarii

  1. la fel fac si magarii de la Vodafone. maica-mea are un abonament de 8 eur care chipurile nu poate fi folosit in roaming. imi propuneau si mie sa trec la 12 eur dar fara posibilitate de a reveni la abonamentul vechi. asa ca am preferat sa intrerut abonamentul o luna si sa-si ia maica-mea cartela din Italia (35 EUR la activare si inca 4 la o reincarcare) decat sa le dau hotilor astia 4 eur in plus pe luna (mai are 22 de luni de abonament).
    numai tepari care nu te anunta la reinnoire toate conditiile,
    nici nu cred ca e legal sa nu-ti dea roaming din moment ce minutele vorbite in roaming trebuie sa fie la tarif national.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am Orange Me 7 și am roaming. E drept că am aproape 20 de ani în rețea și am multe facilități. Dar asta după ce acum vreo 3 ani i-am anunțat că îmi iau zborul în altă rețea.
    Dar dacă ți se mai întâmplă, ia de acolo o cartelă cu net.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your blog. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. Come visit my blog at TumesKecil
    Read my posts at here :
    - Cara Mengunci Aplikasi di Vivo Tanpa Aplikasi Tambahan
    - Cara Mengunci Aplikasi di Samsung Tanpa Aplikasi Tambahan
    - https://www.tumeskecil.com/2018/12/cara-mengunci-aplikasi-di-oppo.html

    Thanks a lot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt sigura ca pentru tine, situatia nu a fost deloc una amuzanta sau placuta. Dar sincer, m-am distrat citind articolul. Nu am patit asa, in schimb, cand eram in facultate am fost in Austria si mi-am activat Roaming-ul, pe cartela fiind... nici nu are rost sa zic cat a trebuit sa imi incarc la intoarcerea in tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe moment nu a fost amuzant, insa putin mai tarziu, dupa ce am ajuns la cazare, am si uitat si nu m-am mai agitat! Hugs!

      Ștergere
  5. Pe principiul s-a rezolvat, nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut poza cu pasaportul si mi-am adus aminte ca trebuie sa il schimb...de ceva vreme calatoresc doar cu ID si cred ca este mult mai bine cu pasaportul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mda.. e bine ca nu sunt singura:)) f... them:)) serios acum! Au anuntat cu surle si trambite ca avem acces la roaming si de unde?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am plecat cu extraoptiunea de 5 euro pe cartela de Orange, fara sa stiu ca nu pot sa folosesc roamingul nici macar separat de optiune. Ar fi trebuit sa mai iau inca o optiune de 10 euro. Asa ca m-am descurcat si fara. Detox de la net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, Raluca! Hugs! E mai greu cand trebuie sa folosesti harta, in schimb.

      Ștergere
  9. Tipic orange! Sa vezi cum am ramas noi fara reteta in Dubai, Singapore si Bangkok. Noi avem cartele prepaid si cum stam in afara tarii avem mereu roaming ul activ, optiunea de roaming in UE si extra 15-20 de euro credit. Ajungem in Dubai si ne trezim ca nu ne putem folosi telefoanele. Incercam sa ne conectam la diferite WiFi-uri publice si ghici ce? Nu ne putem conectam pentru ca nu puteam primi codurile de conectare pe telefon.

    In Singapore ne mai bagam 15 euro credit si nici pana acum nu stim ce s-a intamplat cu acel credit. Nici macar un mesaj nu am primit, macar mesajul clasic ce anunta reincarcarea. Au trecut 2 saptamani de atunci...

    Abia astept sa renunt la serviciile lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne, oribil! Nu vreau sa stiu ce nervi ai avut cu patania asta.

      Ștergere
  10. Hai ca e tare. Nu ca m-as mira, la cate figuri fac. Eu am renuntat de ceva timp la serviciile lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. M-a amuzat povestea ta, facem si noi haz de necaz. Bine ca ne-ai impartasit povestea ta, poate sunt persoane ce vor scapa de o situatie... destul de neplacuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Pai, de aceea m-am si gandit, ca poate se mai loveste cineva de asta.

      Ștergere
  12. Călătoria înseamnă exact asta, peripeții la tot pasul! ☺️

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!