Treceți la conținutul principal

Mașina voastră poate să zboare?



Suntem un popor tare nerăbdător și dornic de acțiune. 



 Ne place aventura de la prima oră a dimineții și cafeaua își face efectul mai devreme de termen, direct din mașină, în drum spre serviciu, când, în părerea mea, mai bine și-ar face efectul direct la birou. De ce zic asta?



 Hai să vă spun:



 în dimineața această am avut niște treburi dis de dimineață, adică în jur de ora 7, ceea ce pentru mine e muuuuuult prea dimineață. Am avut nevoie de mașină, așa că am mers s-o recuperez de pe unde o parcasem, pentru că la noi în Colentina, greu cu locurile, am și scris despre asta aici. Iau eu frumos mașina și pornesc în aventura de la 7 dimineața, puțin încă buimacă de somn, deși băusem o cafea, efectul încă nu ajunsese la creierul meu, dar totuși atentă la ce se întâmplă pe stradă, că vorba aia, când conduci cică așa ar trebui să fii. :))) Cum știți și voi, în București sunt anumite zile când vine mașina de gunoi și intră și pe toate străduțele, care par din ce în ce mai mici, din cauza mașinilor parcate. Ei bine, azi era ziua aceea. Am intrat pe străduță, când în față văd mașina de gunoi. Asta este, stau și aștept, că ce aș putea să fac mai bun? Să iau mașina pe sus și să încep să fug? No, no, no. Cum stăteam eu să aștept și ascultam și ceva muzică, dar nu foarte tare, că să aud în caz că vine vreo salvare ceva, deodată un sunet ajunge la urechile mele, iar din spate începe: : "TIIIIIIIIII-TIIIIIIIII-TIIIIIIIIIIIIIT!!!". Oamenii aceia aveau încă treabă, nu era că și cum ar fi lăsat mașina în mijlocul drumului și stăteau la o șuetă. Încă așteptăm... când iar se aude "TIIIII-TIIII-TIIITTT!!".

 Atunci m-a bufnit râsul. Cum putem fi atât de neînțelegători și grăbiți, în timp ce un alt om își face și el treaba la rândul lui? Dacă mă întrebați pe mine, dacă era așa pe fugă și voia că oamenii aceia să își termine mai repede muncă, trebuia să se dea jos din mașină, punea și el mână la treabă și gata așteptarea.



 Așa că, dragii mei, înțelegeți că toți vrem să ajungem undeva, mai devreme sau mai târziu o vom face și puțin înțelegere n-ar strica, în loc să vă lipiți mână cu super-glue pe claxon. Poate vrea și el să se mai relaxeze, nu să claxoneze atât. :) 



 Voi claxonați des? Dacă da, de ce? Dacă nu, cum vă abțineți? 



 Hugs!

Comentarii

  1. Câtă dreptate ai! Toată lumea trebuie să ajungă undeva, deci se poate spune că se grăbește, dar bunul simț și calmul ar trebui să primeze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Majoritatea ne grabim sa ajungem in locuri care nu ne plac. Eu trebuie sa fiu la lucru la 7 cand sunt de dimineata si e un chin cand aud ceasul. Nu am masina. Nu stiu daca as claxona pe cineva probabil ca nu sau ar fi foarte rar pentru ca incerc sa ma pun in locul soferului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti claxona pentru a evita un accident sau cand chiar e necesar, dar nu sa stai tot timpul cu mana pe claxon :)).

      Ștergere
  3. Eu am renunțat la mașină tot din cauza asta. Prea multă aglomerație, prea multă oboseală, oameni grăbiți și nervoși. Fructific același timp petrecut în trafic cu transpodtul în comun scriind pe blog sau făcând resrarch. Și ca să-ți răspund la întrebare, mașina mea nu poate să zboare, dar știe să înoate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suntem din ce in ce mai stresati si mai nervosi din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am renuntat la claxon ca sa nu fiu tentata sa il folosesc!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Maaaare dreptate ai! Suntem atat de grabiti... oare, de ce?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!