Treceți la conținutul principal

Amintiri de la Castelul Banffy



Hey dragilor!
 
 
 
 Am promis într-un articol anterior că o să mă ocup mai mult de blog, așa că, m-am întors cu noutăți.
 
 
 
 Aș vrea să vă mai împart puțin din ce am trăit eu la Electric Castle, printre bagajele pe care le fac, fiindcă vorba aia e weekend, ce rost are să stăm în casă?? 
 
 
 
 Nu știu dacă am apucat să vă spun că printre artiștii care au urcat pe scenele Electric, s-au numărat și Golan, Subcarpați și Bakermat. Golan au urcat pe scena Hangar, iar Subcarpați și Bakermat la scena principală. 
 
 
 
 Două nume românești și un artist din Olanda, DJ, mai exact. Ai spune că dacă este străin, ar avea dreptul la mai mult timp pe scenă. Nu s-a întâmplat asta. Ce am observat în cele 5 zile de festival, a fost că programul s-a respectat cu strictețe, aș putea spune, nu s-a făcut excepție nici pentru Damian Marley, Jessie J, Bakermat, Subcarpați, Mura Masa sau Netsky. O oră. Atât. O oră te puteai bucura de ei, puteai trăi momentul și te puteai extazia că ai ajuns acolo, că ești în fața lor și dansezi, țopăi, ești fericit și râzi. 
 
 
 
 De unde am observat că este respectat cu atâta rigurorizitate programul?
 
 
 
 Golan, după ultima piesă, Rocket Love, sper să nu greșesc că asta a fost ultima, au întrebat undeva în spate dacă se mai poate o piesă, li s-a răspuns că nu, așa că, și-au luat frumos "La revedere" și au ieșit de pe scenă. Nu m-a surprins, pentru că la cât de mult s-a strigat după Damian Marley, să se întoarcă și n-a făcut-o, nu aș fi înțeles de ce nu s-a întors, ori n-a vrut, ori nu a fost lăsat. Acum eram lămurită, n-a fost lăsat. Într-un fel, este de înțeles. Apoi, apăreau discuții că nu știu care a stat mai mult, nu știu cine a stat mai puțin și așa mai departe.
 
 
 
 Atmosfera de nedescris.

Bakermat probabil nu s-a așteptat să vadă așa public restrâns, adică, din opinia mea, se putea să fie mai multă lume, iar sfatul meu pentru Subcarpați, pentru viitoare evenimente, unde dai în jur de 400-500 de lei pe bilet, ar fi să cânte sau să cânte mai multe. Freestyle, putem auzi într-un concert organizat de primărie, gratuit, sau prin Expirat în București, unde dai doar câteva zeci de lei pe intrare și au timp să experiementeze.
 
 
 
 De Mura Masa ați auzit? Eu da. Și-mi place. Ce nu am înțeles, de ce s-a auzit atât de încet și show-ul, până la piesa Lovesick, a fost destul de slăbuț unde dansai intuitiv, fiindcă mare lucru nu se auzea. Am vrut să-l bifez și pe el pe listă, ceea ce am și făcut, însă cred că am avut așteptări prea mari.
 
 
 
 Vă las și câteva filmulețe scurte cu Golan și mici părți de pe la castel.



 Și-acum mă duc să termin de împachetat, să pornesc la druuuuuum.
 
 
 
 Să înceapă weekend-ul! La mine o să fie cu mult soare. La voi??
 
 
 
 
 
 Dacă ați fost la festival, aștept păreri, iar dacă nu, aveți de gând să mergeți anul viitor?!
 
 
 
 Vă pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum mi-am găsit cazare cu vouchere de vacanță - Partea I

 Știm cu toți cât de stresantă este viață în oraș, zi de zi la muncă, probleme de acasă, trafic infernal, etc etc. Asta pentru că, mulți dintre noi, tindem să vedem partea mai negativă a lucrurilor. Nu neg. Nu sunt 100% optimistă în fiecare zi, ca orice om, am și eu zile mai puțin optimiste, dar în sufletul meu, mereu sunt cu zâmbetul pe buze și știu că toate se vor rezolva, în bine, cumva!        Una peste alta, îmi doresc ca părinții mei să se relaxeze și dacă tot au primit vouchere de vacanță, ei lucrând la stat, ar fi păcat să se irosească și să nu le folosim, iar pentru că și-au dorit să ieșim în familie, m-am pus pe căutat o variantă cât mai ok, cât să mulțumim pe toată lumea.  Aș vrea să încep prin a vă spune că dacă vreți să vă planificați un concediu sau o fugă de un weekend și să achitați cu tichetele de vacanță, când începeți căutările, vă rog să va înarmați cu multă răbdare.        În primă fază, am găsit un site, unde teoretic găseai toate cazările care accep

Vreau și eu în SuperBlog!

  Dorul și dragul de a scrie m-au readus aici. În parcursul vieții noastre se pot întâmpla lucruri care mai de care, însă prima iubire nu se uită niciodată, iar în cazul meu este iubirea de a scrie. Întotdeauna m-a relaxat și m-a dus într-o lume perfectă, departe de haosul de zi cu zi.  Intru cu inima deschisă în aceasta experiență, pentru a-mi etala imaginația și arta de a scrie, de asemenea și pentru a descoperi arta altor oameni plini de pasiune. Poate, de ce nu, chiar să îi întâlnesc fizic.  Acestea fiind spuse, C'mon SuperBlog! Adu ce e mai bun cu tine! articol scris pentru SuperBlog 2022

Ce am găsit pe plaja din Corbu - Nomad Beach

  Dragilor, Mi-a fost dor de voi! Sper că sunteți bine și faceți față cu brio acestei situații care se pare că încă ne încearcă. În altă ordine de idei, vă povesteam în articolul anterior că vara aceasta am fost câteva zile și prin Neptun, deși am fost cazată în Jupiter și nu am plecat cu cea mai bună impresie de acolo. Ei bine, în septembrie am avut o ieșire de o zi cu fetele și am fost dusă pe o plajă genială! Aceasta se găsește în Corbu, însă în partea în care plaja nu este chiar atât de sălbatică. Este amenajată și nisipul fin, apa curată, deloc adâncă și oamenii foarte de treabă.  Am făcut un vlog și vă invit să-l urmăriți mai jos, iar apoi puteți să lăsați în comentarii ce impresie v-a făcut și dacă ați fost vreodată la Nomad Beach, din Corbu. Vă îmbrățișez cu drag!